PIGERNES KRO er startet godt op på vores 30 år jubilæums sæson med masser af dansemusk og glade gæster.
Musikholdet til 2018 er endelig sat og kalenderen er tæt på at være fyldt op helt frem til 25.december.
De næste par uger vil vi opdatere kalenderen på hjemmesiden endnu mere og oprette singlefesterne som begivenheder på facebook efterhånden som kontrakterne lander.
10 populære dansebands er allerede på plads og vi gemmer på en meget stor nyhed om et band der vender tilbage til kroen til efteråret. Det kan vi dog først løfte sløret for i forsommeren :-)
 
Så vi mener at have det mest populære og varierende program af alle hvor dansebands altid er 3-4 eller 5 musikere på scenen.
Du kan møde
BLUE HAWAII – PETROLS – SAFARIBAND – BITTERMOON – TAILORS – SKINKE & CO. – BAD CATS – DUET´n & MEJSE – KUMPANERNE + den helt store overraskelse vi løfter sløret for senere.
 
Vi håber nye og “gamle” gæster har lyst til at få endnu flere festlige lørdagsfester spå Pigernes Kro med disse gammelkendte som nye dansebands der alle leverer superlækker dansemusik.
de 3 nye vi allerede har haft besøg af de seneste 3 uger har i den grad leveret varen og godkendt af gæster og personale.
Vi er glade for de 30 års erfaring i at finde de helt rigtige dansebands til vores dansested og planlægger et stort jubilæums arrangement i forsommeren.