Devotion

Home/Devotion

 

DEVOTION

Daniel Stjernholm, Heinz Knudsen & Merethe Olsen garanterer lækker danseglad musik der fylder dansegulvet fra start til slut.
Devotion er en trio som spiller alle de hits du elsker og har et meget alsidigt repertoire med numre fra bl.a.

Danseorkestret
Cut’n’Move
Dodo and the Dodos
Burhan G
ABBA
Sanne Salomonsen
Thomas Helmig
Lizzie
Medina
Rasmus Seebach
Aqua
Eagles
Lis Sørensen
Maggie Reilly
Halberg-Larsen
Dolly Parton
Kim Larsen
Robbie Williams
Anne Linnet
Nathalie Imbruglia
TV-2
Danser med Drenge
Sys Bjerre
Michael Jackson
og mange mange flere…….

DANIEL STJERNHOLM ANDERSEN

Keyboardspiller, (kor)-sanger og selvbestaltet kapelmester. Daniel udgør den faste del af Devotion, og sørger for at grundstammen og bunden i musikken er, hvor den skal være. Devotion benytter sig af backingtracks for at levere den rigtige lyd, og det er Daniels opgave at mixe og nusse disse backingtracks til at lyde optimale.

Når Devotion står på scenen, spiller Daniel klaver, synthesizer og sågar guitarsoli bliver spillet på tangenterne. De mest fremtrædende elementer i musikken laves live på stedet. Udover at tage sig af tangenterne, er det også Daniel der står for alt det praktiske omkring Devotion – dvs. alt hvad der hedder booking, hjemmeside, øvrigt kontakt til kunder m.v. er opgaver der hører under Daniels vinger.
MERETHE OLSEN
Merethe har på trods af sin unge alder allerede sunget i mange år, og har optrådt i flere sammenhænge, inden hun blev kontaktet af Daniel, og blev til en af ingredienserne i Devotion. Fra første tone i øveren var der ikke nogen tvivl om at det rigtige medlem var fundet, og siden juni 2010 har Merethe været en vigtig del af holdet.

På trods af at publikum altid roser Merethe for hendes stemme, lader hun det aldrig stige hende til hovedet, og Merethes nede-på-jorden udstråling er umulig at stå for! Merethe har en stemme der overbevisende fremfører de stilarter vi bevæger os rundt i, lige fra country til rock.

HEINZ KNUDSEN
Når du bestiller Devotion som trio, er det med Heinz på guitar. Heinz spiller en fremragende spade, og giver Devotion en større og mere levende lyd. Uanset hvor mange tricks Daniel laver på keyboardet for at vride gode guitarlyde ud, bliver det aldrig helt det samme som den ægte vare, og det kan mærkes, når Heinz vrider en forvrænget guitarsolo ud af en hans elskede spader. Heinz er ligeledes en habil korsanger, og bidrager til at vokalerne lyder endnu mere fyldige og lækre.