LADIES NIGHT
Ladies Night lover fest med ægte girl power
Ladies Night er Danmarks nye festband med ægte girl power. Et band af kvinder, men absolut ikke kun for kvinder. Bandet består af tre rutinerede piger, der har rocket scener i hele Danmark både sammen og hver for sig i 15 år. Nu har de samlet en kavalkade af hits fra kvindelige kunstnere gennem syv årtier og spiller op til dans og fest i Ladies Night.
Fra Tina Turner til Taylor Swift. Fra The Marvelettes til Madonna. Fra Summer til Salomonsen. De er der alle sammen, når Danmarks nye festband, Ladies Night inviterer til fest på dansegulvet. Bandnavnet og repertoiret til trods, så er drengene dog ikke sat uden for døren. Der er også hits fra mandlige kunstnere på set-listen, og Ladies Night håber naturligvis også på udsigt til både hyttesko og høje hæle på de danske dansegulve.
Harmoniske hits fra syv årtier
Musikken strækker sig fra 1950’erne til nutidige hits fra kunstnere som Adele, Kelly Clarkson og Rasmus Seebach, som har sneget sig med i det stærke kvindelige selskab. Der er med andre ord noget for enhver smag, når Ladies Night går på scenen.
 
De tre piger er også veninder og derfor udgør de en stærk og harmonisk konstellation både på og bagved scenen. Det kan mærkes i deres optræden og høres i musikken, hvor vokalharmonierne smelter smukt sammen. Der er er masser fnis, men ingen fine fornemmelser, når Ladies Night er på landevejen. De tre piger gør alle fordomme om kvinder og teknik til skamme ud fra filosofien:
”Hvis man ikke selv kan stille sit grej op, er man ikke rigtig rock ’n’ roll.”
 
It ain’t the boys – it’s Ladies Night
Og rock ’n’ roll, det er de. Med musik fra syv årtier er Ladies Night garant for en fest for alle aldre.
 
”Musik handler om at fange stemningen i en sang og levere den videre til publikum. Det handler om at gøre folk så glade, at de ikke kan lade være med at danse,” fortæller bandet, der har taget navn fra Kool and the Gang’s hit fra 1979.
 
Deres motto er også hentet fra sangen, der naturligvis er at finde på setlisten:
“If you hear any noise it ain’t the boys – it’s Ladies Night”
 
 
Ladies Night er:
Janni Korff Andersen (vokal og percussion)
Mette Kjær Larsen (vokal og guitar)
Bettina Thorsøe (keyboard og vokal)